Vi forlater kysten og drar innover Apenninene til den flate Poslätten, som krysses av Italias lengste elv. Regionen vi går inn i heter Emilia-Romagna, og den er blant annet kjent for sine gastronomiske spesialiteter. I nærheten av Modena, operasanger Luciano Pavarottis fødested, besøker vi en gård hvor regionens berømte balsamicoeddik produseres. Her smaker vi på disse edle dråpene. Vi fortsetter nordover til feriestedet Sirmione, som ligger rett ved Gardasjøen. Her tar vi inn på
Hotel Smeraldo, hvor vi skal bo i fire netter. Om kvelden spiser vi middag sammen på hotellet.
Vi forlater kysten og drar innover Apenninene til den flate Poslätten, som krysses av Italias lengste elv. Regionen vi går inn i heter Emilia-Romagna, og den er blant annet kjent for sine gastronomiske spesialiteter. I nærheten av Modena, operasanger Luciano Pavarottis fødested, besøker vi en gård hvor regionens berømte balsamicoeddik produseres. Her smaker vi på disse edle dråpene. Vi fortsetter nordover til feriestedet Sirmione, som ligger rett ved Gardasjøen. Her tar vi inn på
Hotel Smeraldo, hvor vi skal bo i fire netter. Om kvelden spiser vi middag sammen på hotellet.