Roma Sorrento Capri
I hjertet av Italia
Dagen er viet områdets gastronomiske spesialiteter. Dagens første stopp blir et besøk på en sitronfarm, hvor vi lærer hvordan den berømte likøren limoncello lages, som også skal smakes etterpå. Deretter reiser vi videre for å smake på en av områdets mest berømte produkter, nemlig mozzarellaosten. Vi får se og høre hvordan produktet lages, og viktigst av alt får vi smake på mozzarella sammen med lokale delikatesser. Felles middag om kvelden.
Dagen er viet områdets gastronomiske spesialiteter. Dagens første stopp blir et besøk på en sitronfarm, hvor vi lærer hvordan den berømte likøren limoncello lages, som også skal smakes etterpå. Deretter reiser vi videre for å smake på en av områdets mest berømte produkter, nemlig mozzarellaosten. Vi får se og høre hvordan produktet lages, og viktigst av alt får vi smake på mozzarella sammen med lokale delikatesser. Felles middag om kvelden.
Godt opplegg med hotell som utgangspunkt hvor mange og interessante utflukter med buss var inkludert og at frokost og middag var inkludert (drikke skulle også være inkludert). En fantastisk flink reiseleder som gjorde turen til en fin opplevelse for hele gjengen!
Det ble en fin tur med mange fine utflukter, godt organisert, hyggelig reiseselskap og en fantastisk guide. Katarina var en veldig varm og nydelig person, en helt suveren reiseleder for gruppen.
Dato | Destinasjon | Flyplass | Reiseleder | Pris | Plasser igjen | Pris | |
---|---|---|---|---|---|---|---|