I hjertet av Italia
Dagen er viet områdets gastronomiske spesialiteter. Dagens første stopp blir et besøk på en sitronfarm, hvor vi lærer hvordan den berømte likøren limoncello lages, som også skal smakes etterpå. Deretter reiser vi videre for å smake på en av områdets mest berømte produkter, nemlig mozzarellaosten. Vi får se og høre hvordan produktet lages, og viktigst av alt får vi smake på mozzarella sammen med lokale delikatesser. Felles middag om kvelden.
Dagen er viet områdets gastronomiske spesialiteter. Dagens første stopp blir et besøk på en sitronfarm, hvor vi lærer hvordan den berømte likøren limoncello lages, som også skal smakes etterpå. Deretter reiser vi videre for å smake på en av områdets mest berømte produkter, nemlig mozzarellaosten. Vi får se og høre hvordan produktet lages, og viktigst av alt får vi smake på mozzarella sammen med lokale delikatesser. Felles middag om kvelden.
Superfornøyd med alt og vil anbefale deg til venner og kolleger.
Det ble for mye busskjøring på smale veier. Utmerket reiseleder, Erik var et veldig hyggelig bekjentskap!
Dato | Destinasjon | Flyplass | Reiseleder | Pris | Plasser igjen | Pris | |
---|---|---|---|---|---|---|---|