I hjertet av Italia
Dagen er viet områdets gastronomiske spesialiteter. Dagens første stopp blir et besøk på en sitronfarm, hvor vi lærer hvordan den berømte likøren limoncello lages, som også skal smakes etterpå. Deretter reiser vi videre for å smake på en av områdets mest berømte produkter, nemlig mozzarellaosten. Vi får se og høre hvordan produktet lages, og viktigst av alt får vi smake på mozzarella sammen med lokale delikatesser. Felles middag om kvelden.
Dagen er viet områdets gastronomiske spesialiteter. Dagens første stopp blir et besøk på en sitronfarm, hvor vi lærer hvordan den berømte likøren limoncello lages, som også skal smakes etterpå. Deretter reiser vi videre for å smake på en av områdets mest berømte produkter, nemlig mozzarellaosten. Vi får se og høre hvordan produktet lages, og viktigst av alt får vi smake på mozzarella sammen med lokale delikatesser. Felles middag om kvelden.
Fantastisk reiseleder Elisabeth, karismatisk og utrolig kunnskapsrik på alt, store komplimenter til Elisabeth ❤️ Hotellet ligger litt avsides til, maten litt ensidig.
Veldig bra med en dag for egne aktiviteter satt inn midt i uken. Bra at reiselederen fulgte oss hele veien til innsjekking og hjalp til.
Dato | Destinasjon | Flyplass | Reiseleder | Pris | Plasser igjen | Pris | |
---|---|---|---|---|---|---|---|