Etter frokost på hotellet begynner vi dagen med å utforske en av Algarves berømte appelsinlunder, hvor vi – hvis tiden tillater det – også får plukke våre egne appelsiner og smake på fersk appelsinjuice og appelsingodteri laget av de saftige fruktene. Vi fortsetter deretter til den historiske byen Silves, kjent for sitt godt bevarte middelalderslott med sin unike farge. I Silves har vi ledig tid til lunsj før vi går opp i fjellet til landsbyen Monchique. Her besøker vi et tradisjonelt destilleri hvor den kjente likøren Medronho produseres. Reisen fortsetter så nordover til vårt landlige hotell,
Hotel Vila Galé Alentejo Vineyards , som ligger i den lille landsbyen Albernoa. Etter innsjekking får vi en guidet omvisning i hotellets olivenlund og lærer hvordan olivenpressen fungerer, etterfulgt av en smaking av lokalprodusert olivenolje. Dagen avsluttes med felles middag på hotellets restaurant.
Etter frokost på hotellet begynner vi dagen med å utforske en av Algarves berømte appelsinlunder, hvor vi – hvis tiden tillater det – også får plukke våre egne appelsiner og smake på fersk appelsinjuice og appelsingodteri laget av de saftige fruktene. Vi fortsetter deretter til den historiske byen Silves, kjent for sitt godt bevarte middelalderslott med sin unike farge. I Silves har vi ledig tid til lunsj før vi går opp i fjellet til landsbyen Monchique. Her besøker vi et tradisjonelt destilleri hvor den kjente likøren Medronho produseres. Reisen fortsetter så nordover til vårt landlige hotell,
Hotel Vila Galé Alentejo Vineyards , som ligger i den lille landsbyen Albernoa. Etter innsjekking får vi en guidet omvisning i hotellets olivenlund og lærer hvordan olivenpressen fungerer, etterfulgt av en smaking av lokalprodusert olivenolje. Dagen avsluttes med felles middag på hotellets restaurant.