Vi flyr til Italia og går videre til Dogliani, som ligger omtrent 27 mil sørvest for Milano. Vi bor fire netter på Hotel Tenuta Larenzania. Kvelden rundes av med felles middag på hotellet.
Frokost og deretter avreise til Alba, kjent som hovedstaden til den hvite trøffelen. Her besøker vi Tartufi & Co for en smaking av ulike trøffelprodukter. På ettermiddagen reiser vi hjem og på veien stopper vi i Neive, som sies å være en av Italias vakreste landsbyer. Middag på kvelden.
Frokost og deretter avreise til Alba, kjent som hovedstaden til den hvite trøffelen. Her besøker vi Tartufi & Co for en smaking av ulike trøffelprodukter. På ettermiddagen reiser vi hjem og på veien stopper vi i Neive, som sies å være en av Italias vakreste landsbyer. Middag på kvelden.
Etter frokost reiser vi til Asti med et middelaldersk sentrum med flere gater fri for biltrafikk. Her får vi tid til å spise lunsj på egenhånd. Senere stopper vi på en vingård for å smake på 3 musserende viner fra Asti-området. Deretter går vi videre til Canelli hvor vi besøker de kjente underjordiske katedralene som står på UNESCOs verdensarvliste. Det er et historisk sted hvor de mest verdifulle musserende vinene hviler: Metodo Classico. Vi får en orientering som hjelper oss å forstå betydningen disse kildene har hatt, fortsatt har, for både vingården og hele Canelli-samfunnet. Vi går så tilbake til Dogliani hvor vi spiser middag sammen om kvelden.
Etter frokost reiser vi til Asti med et middelaldersk sentrum med flere gater fri for biltrafikk. Her får vi tid til å spise lunsj på egenhånd. Senere stopper vi på en vingård for å smake på 3 musserende viner fra Asti-området. Deretter går vi videre til Canelli hvor vi besøker de kjente underjordiske katedralene som står på UNESCOs verdensarvliste. Det er et historisk sted hvor de mest verdifulle musserende vinene hviler: Metodo Classico. Vi får en orientering som hjelper oss å forstå betydningen disse kildene har hatt, fortsatt har, for både vingården og hele Canelli-samfunnet. Vi går så tilbake til Dogliani hvor vi spiser middag sammen om kvelden.
Frokost og deretter avreise til La Morra hvor vi har tid til å rusle en stund på egenhånd før vi besøker Dosio. På denne vingården har vi en vinsmaking av 3 viner sammen med en lett lunsj i vakre omgivelser. Etter lunsj går vi til Barolo, hvor vi stopper en stund for våre egne utflukter. I byens slott kan du besøke både et vinmuseum, en vinkjeller og en vinbutikk med viner fra en lang rekke produsenter. På ettermiddagen besøker vi vingården Brezza for å bli kjent med Barolo-vinene under en vinsmaking med fire forskjellige viner. Hos Brezza gjøres alt innen vinproduksjon, fra dyrking til merking av flaskene. Etter vinsmakingen går vi tilbake til hotellet vårt. Middag på kvelden.
Frokost og deretter avreise til La Morra hvor vi har tid til å rusle en stund på egenhånd før vi besøker Dosio. På denne vingården har vi en vinsmaking av 3 viner sammen med en lett lunsj i vakre omgivelser. Etter lunsj går vi til Barolo, hvor vi stopper en stund for våre egne utflukter. I byens slott kan du besøke både et vinmuseum, en vinkjeller og en vinbutikk med viner fra en lang rekke produsenter. På ettermiddagen besøker vi vingården Brezza for å bli kjent med Barolo-vinene under en vinsmaking med fire forskjellige viner. Hos Brezza gjøres alt innen vinproduksjon, fra dyrking til merking av flaskene. Etter vinsmakingen går vi tilbake til hotellet vårt. Middag på kvelden.
Frokost og deretter avreise til flyplassen for hjemreise.